Broccoli cu roșii uscate la soare și nuci de pin

Broccoli cu roșii uscate la soare și nuci de pin
Broccoli cu roșii uscate la soare și nuci de pin ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 180 de calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Un amestec de oțet balsamic, broccoli, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Paste cu roșii uscate la soare și nuci de pin, Paste cu pesto de rucola, roșii uscate la soare și Rețetă de nuci de pin, și Paste Pesto cu fasole verde, roșii uscate la soare și nuci de pin prăjite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați broccoli în flori de 1 1/2 inch. Cojiți tulpinile, tăiați-le pe jumătate pe lungime și tăiați-le în felii groase de 1/2 inch pe diagonală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
2
Combinați oțetul balsamic, usturoiul, uleiul de măsline, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper într-un castron, șoptind bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet BalsamicOțet Balsamic
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UsturoiUsturoi
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Adăugați 1/2 linguriță de sare într-o oală cu apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați tulpini de broccoli în oală și gătiți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați flori de broccoli în oală și gătiți încă un minut, sau până când este verde strălucitor. Clătiți și scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Flori De BroccoliFlori De Broccoli
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Combinați broccoli, roșiile uscate la soare, nucile de pin și amestecul balsamic; aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La SoareRoșii Uscate La Soare
Nuci De PinNuci De Pin
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
7
Presărați 1/4 linguriță fiecare de sare și piper pe salată; stropiți cu oțet de șampanie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De șampanieOțet De șampanie
Sare și PiperSare și Piper
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate47
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista