Broccoli cu roșii uscate la soare și nuci de pin

Broccoli cu roșii uscate la soare și nuci de pin ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 180 de calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Un amestec de oțet balsamic, broccoli, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Paste cu roșii uscate la soare și nuci de pin, Paste cu pesto de rucola, roșii uscate la soare și Rețetă de nuci de pin, și Paste Pesto cu fasole verde, roșii uscate la soare și nuci de pin prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați broccoli în flori de 1 1/2 inch. Cojiți tulpinile, tăiați-le pe jumătate pe lungime și tăiați-le în felii groase de 1/2 inch pe diagonală.
Combinați oțetul balsamic, usturoiul, uleiul de măsline, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper într-un castron, șoptind bine.
Adăugați 1/2 linguriță de sare într-o oală cu apă clocotită.
Adăugați tulpini de broccoli în oală și gătiți timp de 2 minute.
Adăugați flori de broccoli în oală și gătiți încă un minut, sau până când este verde strălucitor. Clătiți și scurgeți.
Combinați broccoli, roșiile uscate la soare, nucile de pin și amestecul balsamic; aruncați bine.
Presărați 1/4 linguriță fiecare de sare și piper pe salată; stropiți cu oțet de șampanie.