Broccoli cu parmezan și salată de conopidă
Salata de broccoli și conopidă cu parmezan este un fel principal care servește 4. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără gluten, primară și cetogenă are 341 de calorii, 15 g de proteine și 28 g de grăsime per porție. Pentru 1,97 USD per porție, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. Mergeți la magazin și luați parmezan, sare cușer, frunze ușor de spanac și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 21 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 67%. Încercați Creveți cu parmezan cu lămâie cu broccoli și conopidă, broccoli prăjit și conopidă gratinată de parmezan și broccoli cu parmezan și conopidă prăjite la cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Puneți broccoli și conopida într-un castron mare. Se amestecă cu ouăle bătute pentru a se acoperi uniform.
Puneți parmezanul într-o tavă mare sau o tavă de copt și treceți legumele în brânză, apăsând pentru a se acoperi uniform.
Turnați ulei de măsline într-o tigaie mare până când uleiul de măsline este adânc de 1/4 inch, aproximativ 1/2 cană, în funcție de dimensiunea tigaiei. Se încălzește uleiul de măsline la foc mediu-mare. Când uleiul este fierbinte, adăugați cu grijă legumele acoperite cu parmezan. Nu supraaglomera tigaia. Gatiti in loturi, daca este necesar.
Lasă legumele să fiarbă până se formează o crustă, aproximativ 3 minute pe parte. Întoarceți legumele doar când se eliberează ușor de pe fundul cratiței.
Scurgeți pe prosoape de hârtie și asezonați cu sare.
Pune spanacul într-un castron mare. Într-un castron mic, amestecați coaja de lămâie, sucul de lămâie, uleiul de măsline extravirgin, sare și piper.
Stropiți spanacul cu vinegreta și amestecați pentru a se îmbrăca.
Adăugați legumele acoperite cu parmezan. Se amestecă și se servește.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Salata poate fi combinată cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cremă Sherry]()
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "