Broccoli cu parmezan și salată de conopidă

Broccoli cu parmezan și salată de conopidă
Salata de broccoli și conopidă cu parmezan este un fel principal care servește 4. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără gluten, primară și cetogenă are 341 de calorii, 15 g de proteine și 28 g de grăsime per porție. Pentru 1,97 USD per porție, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. Mergeți la magazin și luați parmezan, sare cușer, frunze ușor de spanac și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 21 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 67%. Încercați Creveți cu parmezan cu lămâie cu broccoli și conopidă, broccoli prăjit și conopidă gratinată de parmezan și broccoli cu parmezan și conopidă prăjite la cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Puneți broccoli și conopida într-un castron mare. Se amestecă cu ouăle bătute pentru a se acoperi uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Puneți parmezanul într-o tavă mare sau o tavă de copt și treceți legumele în brânză, apăsând pentru a se acoperi uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
4
Turnați ulei de măsline într-o tigaie mare până când uleiul de măsline este adânc de 1/4 inch, aproximativ 1/2 cană, în funcție de dimensiunea tigaiei. Se încălzește uleiul de măsline la foc mediu-mare. Când uleiul este fierbinte, adăugați cu grijă legumele acoperite cu parmezan. Nu supraaglomera tigaia. Gatiti in loturi, daca este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Lasă legumele să fiarbă până se formează o crustă, aproximativ 3 minute pe parte. Întoarceți legumele doar când se eliberează ușor de pe fundul cratiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Scurgeți pe prosoape de hârtie și asezonați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
7
Pune spanacul într-un castron mare. Într-un castron mic, amestecați coaja de lămâie, sucul de lămâie, uleiul de măsline extravirgin, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Stropiți spanacul cu vinegreta și amestecați pentru a se îmbrăca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
9
Adăugați legumele acoperite cu parmezan. Se amestecă și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Salata poate fi combinată cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "
DificultateMediu
Gata În21 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Revista