Broccoli cu ardei roșu sotat
Broccoli cu ardei roșu sotat este o garnitură care servește 4. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovo vegetariană are 170 de calorii , 6 g de proteine și 12 g de grăsime per porție. Pentru 90 de cenți per porție , această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și luați sulițe de broccoli, ulei de măsline, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 86% . Acest scor este extraordinar. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Broccoli cu pesmet și usturoi sotate , Pui cu ierburi cu piure de cartofi dulci și broccoli sotat și Upma cu broccoli, morcovi și piper .
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, aduceți bulionul la fiert.
Tăiați sulițele de broccoli în jumătate pe lungime; se adauga in bulion. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 5-8 minute sau până când devine crocant.
Între timp, într-o tigaie mare, căleți ardeiul roșu și ceașopa în ulei timp de 5 minute sau până când devin crocante.
Scurgeți broccoli; adăugați broccoli, migdale, lămâie-piper și sare în tigaie. Gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana cand broccoli este fraged.