Broccoli Chinezesc Cu Sos De Ghimbir
Broccoli chinezesc cu sos de ghimbir ar putea fi doar Chineză rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 1 și costă $2.86 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 482 calorii. Un amestec de broccoli, ulei vegetal, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este grozav. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Broccoli Chinezesc Cu Sos De Ghimbir, Broccoli chinezesc cu Miso de ghimbir usturoi, și Broccoli chinezesc Wontons într-un bulion ușor de ghimbir-soia.
Instrucțiuni
Tăiați tulpinile de broccoli pe jumătate pe lungime, dacă au mai mult de 1/2 inch în diametru.
Tăiați tulpinile și frunzele în bucăți lungi de 2 inci, păstrând capetele tulpinii separate de frunze. Într-un castron mic combinați bulionul, vinul de orez, sucul de ghimbir, amidonul de porumb, sarea și zahărul.
Încălziți un wok cu fund plat de 14 inci la foc mare până când o perlă de apă se vaporizează în decurs de 1 până la 2 secunde de la contact. Rotiți în ulei, adăugați ghimbirul și amestecați 10 secunde sau până când ghimbirul este parfumat.
Adăugați doar tulpinile de broccoli și prăjiți 1 până la 1-1/2 minute până când tulpinile sunt de un verde aprins.
Adăugați frunzele și amestecați 1 minut până când frunzele sunt doar șchiopătate. Se amestecă amestecul de bulion și se învârte în wok. Se prăjește 1 minut sau până când sosul s-a îngroșat ușor și acoperă ușor legumele.Notă: pentru a face suc de ghimbir, radeți o cantitate mică de ghimbir și apoi strângeți-l cu degetele pentru a extrage sucul.