Broccoli Cheddar Dip
Nevoie de un hor d ' oeuvre fără gluten și vegetarian? Broccoli Cheddar Dip ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 16 porții cu 94 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți broccoli, amestec de pansament de fermă, brânză cheddar și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Supă De Cheddar De Broccoli, Quiche de Broccoli și Cheddar, și Supă De Cheddar De Broccoli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Amestecați smântâna, broccoli, amestecul de pansament de fermă și 3/4 cană brânză Cheddar într-un bol; transferați într-un vas de copt de 8x8 inci.
Presărați restul de 1/4 cană de brânză Cheddar peste amestec.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când se înmoaie și brânza se topește, aproximativ 30 de minute.