Broccoli Almondină
Broccoli Almondine este un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 4. O porție conține 228 calorii, 7g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de migdale, unt, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Broccoli Almondină, Broccoli Almondine în Dilled ?Frișcă? Sos, și Turcia Almondină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiți broccoli într-un suport pentru aburi peste apă clocotită într-o oală mare și largă, acoperită, până când tulpinile sunt doar fragede atunci când sunt străpunse cu un cuțit, 8 până la 12 minute.
Scoateți vaporul din oală și aruncați apa de gătit. Broccoli rece 5 minute.
Între timp, încălziți untul în oală la foc mediu până când spuma dispare, apoi gătiți migdalele, amestecând, până când untul și nucile sunt aurii și au o aromă de nucă, 2 până la 3 minute. Se amestecă sucul de lămâie și 1/2 linguriță de sare.
Adăugați broccoli și aruncați.