Brioșă Pan Popovers
Muffin Pan Popovers ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 87 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 12. Această rețetă de la Chow are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ouă, lapte, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Popovers, Popovers pentru doi, și Popovers pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 425 F.
Scoateți toate rafturile din cuptor, cu excepția unuia dispus în a treia poziție inferioară.
Puneți o foaie de copt în cuptor în timp ce se încălzește.
Așezați 1/2 linguriță de unt în fiecare godeu al unei tigaie de briose cu 12 godeuri; pune deoparte.
Așezați restul de 1 lingură de unt, ouă, lapte, zahăr și sare într-un blender și amestecați până se omogenizează, aproximativ 30 de secunde. Opriți blenderul, adăugați făina, înlocuiți capacul și amestecați până se omogenizează, aproximativ 30 de secunde. Puneți amestecul deoparte în blender.
Așezați tigaia pregătită pentru brioșe în cuptor pe foaia de copt încălzită și coaceți până când untul sfârâie, aproximativ 2 până la 3 minute.
Scoateți tigaia pentru brioșe și foaia de copt din cuptor.
Turnând din blender, umpleți godeurile tăvii de briose până la jumătate cu aluat.Întoarceți tigaia pentru briose și foaia de copt la cuptor.
Coaceți până când popoverele sunt umflate și blaturile încep să se rumenească, aproximativ 20 de minute. (Nu deschideți ușa cuptorului în timpul coacerii.) Reduceți temperatura cuptorului la 350 F și coaceți până când popoverele se rumenesc peste tot, cu aproximativ 15 minute în plus. (Nu deschideți ușa cuptorului până când popoverele nu s-au copt cel puțin 35 de minute.)
Scoateți tigaia pentru brioșe și foaia de copt din cuptor și așezați-le pe un suport de sârmă.
Scoateți popoverele din tigaie și serviți imediat.