Brioșă De Mic Dejun Sicilian

Brioșă De Mic Dejun Sicilian
Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 14 porții cu 439 calorii, 10g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați ouă, unt, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Brioșă de casă (Oh glorios brioșă cu unt), Brioche, și Brioche pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În vasul unui mixer de stand, combinați drojdia, zahărul, sarea și făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Se amestecă pentru a combina.
3
Adăugați suc de portocale și ouă și bateți până începe să se formeze aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
4
Folosind un cârlig de aluat, frământați pâinea până când este netedă și strălucitoare, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
5
Adăugați 2 linguri de unt. Frământați în aluat până se absoarbe. Repetați cu untul rămas, adăugând două linguri la un moment dat. Odată ce untul este încorporat, frământați un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
6
Acoperiți aluatul cu un prosop de vase și lăsați să crească până la dublarea volumului, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
7
Punch aluat pentru a dezumfla. Formați într-o minge. Acoperiți cu un prosop de vase și lăsați să se odihnească la frigider timp de două ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
8
Lasă aluatul să revină la temperatura camerei. Tapetați două foi de copt cu hârtie pergament. Formați aluatul în paisprezece bile rotunde, așezând bile pe foile de copt pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
9
Lăsați chiflele să crească până la dublarea dimensiunii, aproximativ o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
10
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. bateți ușor oul cu o linguriță de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Perie ou se spală peste topuri de chifle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
12
Coaceți chiflele până devin aurii, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
13
Pentru a servi, tăiați fiecare chiflă răcită în jumătate și umpleți cu înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
DificultateExpert
Gata În6 hrs
Porții14
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista