Brioșă De Mic Dejun Sicilian
Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 14 porții cu 439 calorii, 10g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați ouă, unt, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Brioșă de casă (Oh glorios brioșă cu unt), Brioche, și Brioche pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În vasul unui mixer de stand, combinați drojdia, zahărul, sarea și făina.
Se amestecă pentru a combina.
Adăugați suc de portocale și ouă și bateți până începe să se formeze aluatul.
Folosind un cârlig de aluat, frământați pâinea până când este netedă și strălucitoare, aproximativ 10 minute.
Adăugați 2 linguri de unt. Frământați în aluat până se absoarbe. Repetați cu untul rămas, adăugând două linguri la un moment dat. Odată ce untul este încorporat, frământați un minut.
Acoperiți aluatul cu un prosop de vase și lăsați să crească până la dublarea volumului, aproximativ 2 ore.
Punch aluat pentru a dezumfla. Formați într-o minge. Acoperiți cu un prosop de vase și lăsați să se odihnească la frigider timp de două ore sau peste noapte.
Lasă aluatul să revină la temperatura camerei. Tapetați două foi de copt cu hârtie pergament. Formați aluatul în paisprezece bile rotunde, așezând bile pe foile de copt pregătite.
Lăsați chiflele să crească până la dublarea dimensiunii, aproximativ o oră.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. bateți ușor oul cu o linguriță de apă.
Perie ou se spală peste topuri de chifle.
Coaceți chiflele până devin aurii, aproximativ 15 minute.
Pentru a servi, tăiați fiecare chiflă răcită în jumătate și umpleți cu înghețată.