Brioșă De Dovleac
Dovleacul de dovleac necesită aproximativ 14 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 81 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 522 calorii, 11g de proteine, și 27G de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. 14 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați nucșoară măcinată, apă caldă, lapte și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Brioșă De Dovleac, Pumpkin pie brioche rolls, și Tort De Mere Cu Brioșă De Dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați drojdia și zahărul peste 3 linguri de apă caldă într-un bol mic. Apa nu trebuie să depășească 100 de grade F (40 de grade C).
Se lasă să stea 5 minute până când drojdia se înmoaie și începe să formeze o spumă cremoasă.
Combinați dovleacul, 1 cană de făină, zahărul brun, sarea, scorțișoara, nucșoara și ienibaharul într-un bol mare.
Se amestecă amestecul de drojdie în amestecul de dovleac; se amestecă până se omogenizează. Bateți ouăle, pe rând. Se amestecă 2 căni de făină, amestecând bine după fiecare adăugare. Se amestecă untul câteva bucăți la un moment dat, bătând până se încorporează. Se amestecă restul de 3/4 cană de făină, amestecând până la crem. Ungeți ușor un castron mare, apoi așezați aluatul în castron și întoarceți-l pentru a acoperi cu ulei. Acoperiți cu o cârpă ușoară și lăsați să crească într-un loc cald (80 până la 95 de grade F (27 până la 35 de grade C)) până la dublarea volumului, aproximativ 3 ore. Dezumflați ușor aluatul, apoi acoperiți bine cu folie de plastic. La frigider peste noapte.
Ungeți ușor o tigaie de pâine de 9x5 inci. Dezumflați aluatul și întoarceți-l pe o suprafață ușor înmuiată. Folosiți un cuțit pentru a împărți aluatul în opt bucăți egale-nu-l rupeți. Formați în runde de aluat și lăsați să se odihnească 10 minute. Formați aluatul în bile și așezați fiecare bilă în tigaia pregătită, făcând două rânduri de patru bile.
Bateți gălbenușul de ou și laptele împreună într-un bol mic.
Ungeți partea superioară a aluatului cu spălarea ouălor, apoi acoperiți pâinea cu o cârpă umedă și lăsați să crească până la dublarea volumului, aproximativ 40 de minute.
Preîncălziți un cuptor la 400 grade F (200 grade C).
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute. Reduceți căldura la 350 de grade F (175 de grade C) și continuați să coaceți până când partea de sus este maro aurie și partea de jos a pâinii sună goală când este atinsă, 10 până la 15 minute. Se răcește în tigaie timp de 10 minute înainte de a scoate să se răcească complet pe un suport de sârmă.