Brioșă De Bază
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați brioșa de bază. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 294 calorii, 7g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 16 și costă 36 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 36 ore. Dacă aveți la îndemână sare kosher, făină de pâine, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Brioșă de casă (Oh glorios brioșă cu unt), Brioche, și Brioche.
Instrucțiuni
Se amestecă apa caldă și drojdia împreună și se lasă să stea 2 minute. Drojdia va începe să spumeze pe măsură ce se activează. Într-un mixer cu suport prevăzut cu un cârlig pentru aluat, combinați toate ingredientele, cu excepția untului.
Amestecați ingredientele cu mâna timp de un minut, apoi bateți la viteză mică timp de 3 până la 4 minute, până când aluatul s-a reunit. Opriți mixerul și răzuiți părțile laterale după cum este necesar, împingând ingredientele uscate în pete umede. Odată ce aluatul s-a reunit, bateți cu viteză mică timp de 3-4 minute suplimentare. Aluatul va fi elastic, rigid și uscat.
La viteză mică, adăugați untul câte o bucată, amestecând după fiecare adăugare până când dispare în aluat. Apoi, continuați să amestecați la viteză mică timp de aproximativ 10 minute, oprind ocazional mixerul pentru a răzui fundul și părțile laterale ale bolului. Este important ca tot untul să fie amestecat bine în aluat. Dacă este necesar, opriți mixerul pentru a rupe aluatul cu mâinile pentru a ajuta la amestecarea untului.
Unul untul este complet încorporat, ridicați mixerul la viteză medie și bateți încă 15 minute sau până când aluatul devine lipicios, moale și oarecum strălucitor. Continuați să bateți până când aluatul devine neted și mătăsos. Apoi, rotiți mixerul până la mediu-înalt și bateți timp de 1-2 minute. Ar trebui să auziți aluatul scoțând sunete de palme pe părțile laterale ale bolului mixerului. Testați aluatul trăgându-l și întinzându-l subțire. Vrei ca aluatul să se întindă, dar să dea și un pic. Dacă se simte prea slăbit, se rupe ușor în bucăți sau pare șubred, continuați să amestecați la viteză medie timp de 2-3 minute suplimentare. Este gata când este netedă și elastică și poate fi adunată și ridicată într-o singură bucată.
Așezați aluatul într-un castron mare Uns cu puțin ulei neutru și acoperiți-l cu folie de plastic. Lăsați aluatul să crească timp de 60 de minute într-un loc cald înainte de a-l pune la frigider peste noapte pentru a permite aluatului să se dovedească și să dezvolte aroma. În acest moment, aluatul poate fi, de asemenea, congelat sau depozitat într-un recipient etanș la frigider timp de până la 1 săptămână.
Pentru a face două pâini brioșe, Ungeți două tigăi standard cu unt. Împărțiți aluatul în două jumătăți și formați aluatul în forme de pâine întinzând marginile sub crearea unei suprafețe rotunjite.
Așezați aluatul în formă în tigăile de pâine.
Acoperiți ușor pâinile cu folie de plastic și așezați-le într-un loc cald (75-85 grade Fahrenheit este ideal) timp de 4-5 ore sau până când pâinile aproape că și-au dublat dimensiunea. Ar fi trebuit să se ridice până la marginea tigaiei și să aibă vârfuri rotunjite. Aluatul trebuie să se simtă moale, pernă și delicat.
Poziționați un raft în centrul cuptorului și preîncălziți la 350 de grade Fahrenheit.
Într-un castron mic, bateți un ou și un vârf de sare împreună timp de un minut, apoi periați Liberal vârfurile brioșei, având grijă să nu perforați sau să dezumflați aluatul.
Coaceți timp de 35-45 de minute, până când vârfurile și părțile laterale ale pâinilor sunt complet maronii aurii și temperatura internă citește 210 grade Fahrenheit. Răciți pâinile în tigăi timp de 30 de minute, apoi întoarceți-le pe un suport de răcire și lăsați-le să se răcească complet. Pâinea poate fi păstrată timp de până la trei zile învelită strâns în plastic și face pâine prăjită excelentă când este învechită.