Brioșă
Brioche necesită aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 34 de cenți pe porție, primești o pâine care servește 12. O porție conține 290 calorii, 7g de proteine, și 13g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. Această rețetă de la Taste Of Home necesită zahăr, unt, sare și coajă de lămâie. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 29%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Brioșă, Brioșă, și Brioșă.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați 1-1/2 căni de făină, zahăr, drojdie, coajă de lămâie și sare. Într-o cratiță mică, încălziți untul și laptele până la 120 de grade -130 de grade.
Se adaugă la ingredientele uscate; bate până se umezește.
Adăugați 4 ouă; bateți la viteză medie timp de 2 minute.
Adăugați 1 cană de făină. Bateți până se omogenizează. Se amestecă făina rămasă. Nu frământați.
Lingurați într-un castron uns, întorcându-vă o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră. Se amestecă aluatul în jos. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Punch aluat în jos. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată. Acoperiți cu un castron; lăsați să se odihnească timp de 15 minute.
Tăiați o șesime din aluat; pus deoparte. Formați aluatul rămas în 12 bile (aproximativ 2-1/2 in); așezați în cupe de brioșe bine unse.
Împărțiți aluatul rezervat în 12 bile mici. Faceți o indentare în partea de sus a fiecărei bile mari; așezați o minge mică în fiecare indentare. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Bateți oul rămas; periați peste rulouri.
Se coace la 375 CP timp de 15-20 minute sau pana se rumeneste.
Scoateți din tigaie la rafturile de sârmă pentru a se răci.