Brioșele cu mere ale mamei

Brioșele cu mere ale mamei
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați brioșele cu mere ale mamei. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 409 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ovăz de gătit rapid, scorțișoară, cuișoare măcinate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Cele mai bune brioșe de dovlecei ale mamei, Brioșe De Ovăz Cu Mere, și Sos De Mere-Brioșe De Ovăz.

Instrucțiuni

1
Combinați untul, zahărul, sosul de mere și oul. Într-un castron separat, combinați făina, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara, cuișoarele și sarea; se amestecă în amestecul de unt până se umezește. Se amestecă stafidele. Umpleți căni de brioșe căptușite cu hârtie 3/4 pline; se presară cu topping de firimituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Sos De MereSos De Mere
ScorțișoarăScorțișoară
StafideStafide
UntUnt
Mărar Proaspăt, SmulsMărar Proaspăt, Smuls
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
BolBol
2
Coaceți la 350 de grade timp de 25 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Topping de firimituri: amestecați toate ingredientele până se sfărâmă.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista