Brioșe Sănătoase Fără Gluten

Brioșele sănătoase fără gluten ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție conține 200 de calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 9. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 1827 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sirop de arțar, sare, banane și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Brioșe cu putere dublă de ciocolată (cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten), Cele mai bune brioșe sănătoase cu fulgi de ovăz cu afine (fără gluten!), și Brioșe Sănătoase Cu Dovlecei Cu Ciocolată Dublă Fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de bucăți și ungeți sau aliniați 9 căni de brioșe (cu excepția cazului în care utilizați cupe de brioșe din silicon; funcționează cel mai bine uns).într-un castron de dimensiuni medii, amestecați hrișca, tapioca, scorțișoara, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și salt.In un bol de amestecare, amestecați banana, uleiul, mierea sau siropul de arțar și vanilia până când sunt relativ netede, rămânând doar câteva bucăți mici de banane.Îndoiți amestecul de făină în ingredientele umede, amestecând până când se combină.Se amestecă semințele de cânepă și ciocolata.Împărțiți aluatul între cele 9 căni de briose și coaceți timp de 25 până la 30 de minute, sau până când se rumenesc ușor deasupra și o scobitoare introdusă în centrul unei brioșe iese curată (bine, în afară de posibila puțină ciocolată topită!).
Serviți cu ceai fierbinte sau împachetați în cutii de prânz.