Brioșe Picante Cu Pâine De Porumb

Brioșe Picante Cu Pâine De Porumb
Brioșele picante de porumb ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 235 calorii. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă 51 de cenți pe porție. 13 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, piperul poblano, făina de porumb și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Otis Spunkmeyer brioșe picante cu pâine de porumb-picante și dulci, nu pot fi bătute, Pâine de porumb vegană fără Gluten și brioșe cu pâine de porumb (100% cereale integrale), și Brioșe cu pâine de porumb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Pulverizați o tigaie de brioșă de 12 căni cu spray antiaderent.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava Pentru BrioșeTava Pentru Brioșe
CuptorCuptor
3
Într-o tigaie medie, la foc mediu, adăugați 2 linguri de unt. După ce untul s-a topit, adăugați ceapa și ardeii și sotati până se înmoaie, aproximativ 4 minute. Condimentează cu sare, după gust. Se amestecă porumbul și se gătește până se încălzește. Puneți deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
UntUnt
CeapăCeapă
PorumbPorumb
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Topiți untul remandant într-o tigaie mică la foc mic și odată topit, îndepărtați-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Într-un castron mare, combinați făina, făina de porumb, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină De PorumbFăină De Porumb
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Într-un alt castron mare, adăugați Zara și ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Bateți ușor până se combină. Folosind metoda well, adăugați ingredientele lichide la ingredientele uscate și pliați împreună până când sunt combinate.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
8
Adăugați legumele sotate cu untul topit și brânza mărunțită și continuați să pliați. Aluatul va fi foarte gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză MărunțităBrânză Mărunțită
LegumeLegume
UntUnt
9
Folosind o măsură de 1/2 cană, scoateți uniform aluatul în forma de brioșă.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava Pentru BrioșeTava Pentru Brioșe
10
Coaceți timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească 10 minute pe un suport de sârmă înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, Sparkling Wine și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Brundlmayer Steinmassl Riesling. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 39 de dolari.
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Un început răcoros cu mirosuri de pădure de pini, ienupăr și piersică roșie sărind din pahar. Consistent și robust; foarte plin de viață, cu un corp mediu bun, crocant și extract amplu; cizelat cu aciditate vibrantă care se va integra în curând complet. Frumoasă prindere.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista