Brioșele Kamut și brânză ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 10 și costă 1,32 USD pe porție. O porție conține 471 calorii, 19g de proteine, și 13g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți parmezan, brioșă: calorii; 12 grame proteine; 24 grame carbohidrați; 2 grame fibre; 16 grame grăsime; 8 grame grăsimi saturate; 55 mg. colesterol; 564 mg. sodiu, germeni de grâu și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Brânză Pecorino, Rachetă Și Măsline Negre Kamut Penne, Salată caldă de varză de Bruxelles cu slănină, Kamut și brânză albastră, și Salată Kamut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Folosind o lingură de înghețată (aproximativ o jumătate de cană de capacitate), scoateți amestecul în cutii de briose pregătite, aproximativ o lingură pe brioșă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inghetata Stick De Menta, Moale
Echipamente pe care le vei folosi
3 Cani Fiecare Serbet De Zmeura, Portocala Si Lime
Gătit Mămăligă
2
Coaceți aproximativ 45 de minute. Puteți folosi o mică spatulă sau cuțit offset pentru a ridica cu atenție o brioșă din tablă și verificați dacă fundul este maro auriu închis. De îndată ce brioșele ies din cuptor, rulați un cuțit în jurul marginilor pentru o îndepărtare ușoară.Fiecare brioșă: 289 calorii; 12 grame proteine; 24 grame carbohidrați; 2 grame fibre; 16 grame grăsime; 8 grame grăsimi saturate; 55 mg. colesterol; 564 mg. sodiu.