Brioșe Jumbo Pufoase Cu Mere De Nucă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mic dejun, așa că încercați brioșele Jumbo Fluffy Walnut Apple. Această rețetă servește 6 și costă 60 de cenți pe porție. O porție conține 201 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime. 179 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr, nuci, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Allrecetes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Tort de cafea cu mere brioșe jumbo, Clatite Pufoase Cu Nuca De Mere, și Jumbo Fluffy Sugar Cookie sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Înveliți blatul și interiorul tăvii jumbo pentru brioșe cu spray de gătit sau tapetați cu hârtii pentru brioșe.
Într-un castron mare, smântână împreună 1/2 cană unt, 1 1/4 cană zahăr, vanilie și sare până când sunt ușoare și pufoase. Bateți în ouă, unul câte unul.
Se amestecă împreună cele 1 3/4 căni de făină, praful de copt și 1/2 linguriță de scorțișoară. Se amestecă amestecul de făină alternativ cu laptele, amestecând doar până se încorporează. Îndoiți merele și nucile. Scoateți în cupe pentru brioșe pentru a umple 3/4 pline. Presărați ușor blaturile cu crumble de scorțișoară.
Pentru a face scorțișoară să se sfărâme: într-un castron mic, combinați 1/4 cană de zahăr alb, 1/2 linguriță de scorțișoară, 3 linguri de făină universală și 2 linguri de unt cubat.
Se amestecă împreună folosind un blender de patiserie sau două cuțite de unt. Toppingul de crumble ar trebui să semene cu mazărea mică.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute, sau până când blaturile se rumenesc, iar o scobitoare introdusă în centru iese curată. Dacă se rumenesc prea repede, acoperiți cu folie de staniu.
Scoateți din tigăi și răciți pe grătar.