Brioșe italiene cu Mac și brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați brioșele italiene de Mac și brânză. Această rețetă servește 6 și costă 71 de cenți pe porție. O porție conține 355 calorii, 16g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână unt, pesmet panko, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Mac Vegan și brânză, Cea mai bună brânză vegană Mac N' , și Trei brânză Mac-macaroane de casă și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 F. Spray 12 cupe de brioșă de dimensiuni obișnuite cu spray de gătit. Gatiti macaroane conform indicatiilor de pe pachet—cu exceptia gatiti 2 minute mai putin timp.
Se scurge; se pune într-un castron mare.
Între timp, în tigaie de 10 inci, gătiți carnea de vită măcinată la foc mediu-mare 5 până la 7 minute, amestecând ocazional, până când este gătită bine.
În bolul cu microunde, untul cu microunde, laptele și produsul de brânză preparat la mare aproximativ 5 minute.
Scoateți din cuptorul cu microunde; se amestecă cu biciul până când brânza începe să se topească. Cuptorul cu microunde este ridicat în trepte de 1 minut, amestecând după fiecare minut, până când brânza este complet topită și amestecul este neted.
Adăugați amestecul de brânză și carnea de vită la macaroane în castron. Se amestecă 1 1/2 căni de brânză mărunțită până se amestecă bine.
Se adaugă sare și piper după gust.
Umpleți fiecare ceașcă de briose cu amestec de macaroane.
Presărați firimituri de pâine și brânza mărunțită rămasă peste blaturi.
Acoperiți tigaia ușor cu folie, asigurându-vă că folia nu atinge brânza.
Scoateți din cuptor; îndepărtați folia. Se răcește cu cel puțin 10 minute înainte scoateți brioșele din cupe.