Brioșe individuale cu afine și nucă de cocos
Brioșele individuale cu chec de afine și nucă de cocos sunt un mic dejun pentru 7 persoane. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto-ovo are 382 de calorii , 5 g de proteine și 22 g de grăsimi per porție. Pentru 51 de cenți per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fan. Mergi la magazin și cumpără nucă de cocos, zahăr, unt și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Având în vedere toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor poate fi îmbunătățit. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Chec de afine , Chec de nucă de cocos și Pachețele individuale de chiftele .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 175 de grade Celsius și ungeți cu unt și făină 7 forme de brioșe (1/2 cană) (doar unt dacă sunt antiaderente).
Bateți untul, zahărul și coaja de pește până obțineți o compoziție pufoasă și ușoară. Încorporați ouăle, unul câte unul. Încorporați smântâna, apoi făina și sarea, la viteză mică, până se omogenizează. Adăugați 1/2 cană de nucă de cocos și amestecați ușor afinele.
Turnați aluatul în forme, umplându-le și netezind suprafața.
Presărați deasupra cu cele 3 linguri de nucă de cocos rămase.
Coaceți la mijlocul cuptorului până când o scobitoare iese curată și marginile sunt aurii, aproximativ 25 de minute. Răsturnați pe un grătar și lăsați să se răcească.