Brioșe Englezești
Brioșele englezești sunt un vegetarian rețetă cu 16 porții. O porție conține 141 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta funcționează cel mai bine ca o pâine, și se face în aproximativ 45 minute. Un amestec de zahăr, apă caldă, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 20%, ceea ce este destul de rău. Încercați Brioșe Englezești, Brioșe Englezești, și Brioșe Englezești pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiți laptele într-o cratiță grea la foc mediu-mare până la 180 sau până când se formează bule mici în jurul marginii (nu fierbeți).
Turnați laptele într-un castron mare. Se amestecă uleiul, zahărul și sarea. Se răcește la aproximativ 9
Se dizolvă drojdia în apă caldă într-un castron mic; lăsați să stea 5 minute. Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Adăugați amestecul de drojdie, 3 căni de făină și ou în amestecul de lapte. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Frământați până când este neted și elastic (aproximativ 10 minute); adăugați suficientă făină rămasă, câte 1 lingură, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini (aluatul se va simți lipicios).
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 45 de minute sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.) Puneți aluatul în jos. Împărțiți în jumătate. Lucrând cu o porție la un moment dat (acoperiți aluatul rămas pentru a nu se usca), rulați fiecare porție la o grosime de 1/4 inch.
Lăsați aluatul să se odihnească aproximativ 5 minute.
Tăiați cu un tăietor de biscuiți de 4 inci în 8 brioșe.
Așezați brioșele pe o foaie mare de copt. Repetați procedura cu aluatul rămas. Acoperiți și lăsați să crească 30 de minute sau până la dublarea dimensiunii.
Preîncălziți cuptorul la 35
Coaceți la 350 timp de 7 minute. Întoarceți brioșele; coaceți încă 7 minute sau până se rumenesc ușor. Mișto.