Brioșe De Secară Cu Stafide

Brioșe De Secară Cu Stafide
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete pentru micul dejun, așa că încercați brioșele de secară cu stafide. Această rețetă face 6 porții cu 159 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, apa, scorțișoara măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 28 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și lacto ovo vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare este destul de rău. Brioșe Cu Stafide De Secară, Catcher în secară: brioșe de pere și secară cu ciocolată neagră, și Pâine De Secară Cu Stafide De Țară sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați făina, praful de copt, scorțișoara și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
ScorțișoarăScorțișoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Combinați apa, mierea și uleiul; se amestecă în ingrediente uscate doar până se umezesc. Îndoiți stafidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StafideStafide
MiereMiere
ApăApă
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Umpleți șase căni de briose acoperite cu spray de gătit plin cu două treimi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
4
Se coace la 400 de minute pentru 15-20 de minute sau până când o scobitoare iese curată. Se răcește timp de 5 minute înainte de a scoate din tigaie într-o grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
5
Se servește cald.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista