Brioșe de pâine de porumb cu unt de arțar

Brioșe de pâine de porumb cu unt de arțar
Nevoie de o mâncare vegetariană de dimineață? Brioșele cu pâine de porumb cu unt de arțar ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 181 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 34 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de zahăr, zară, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării sudice. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Brioșe de pâine de porumb cu unt de arțar, Brioșe De Pâine De Porumb Cu Unt De Arțar, și Brioșe Cu Pâine De Porumb Cu Dovleac Și Unt De Scorțișoară Cu Miere-Arțar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Folosind mixerul electric, bateți untul într-un castron mediu până când este cremos. Bateți treptat în sirop de arțar până se omogenizează bine și se omogenizează. Faceți înainte se poate face cu 1 săptămână înainte. Acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
1
Preîncălziți cuptorul la 375 F. Unt 12 cupe obișnuite (1/3 cană) pentru brioșe. Cerneti faina de porumb, faina, zaharul, praful de copt si sarea intr-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate FeliiPiersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate Felii
Opțional Busuioc Proaspăt Feliat SubțireOpțional Busuioc Proaspăt Feliat Subțire
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Manchego Mărunțită, Câteva PumniBrânză Manchego Mărunțită, Câteva Pumni
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
Pentru PetreceriPentru Petreceri
2
Bateți zeama și oul într-un alt castron mediu; bateți în unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Adăugați amestecul de zară la ingredientele uscate; se amestecă doar până se încorporează (nu se amestecă prea mult). Împărțiți aluatul în mod egal între cupele de briose pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Manchego Mărunțită, Câteva PumniBrânză Manchego Mărunțită, Câteva Pumni
4
Coaceți brioșele până când testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 15 minute (brioșele vor fi palide). Se răcește pe raft 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
5
Se servește cu unt de arțar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De ArțarUnt De Arțar

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken
Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken
# 95 Wine Spectator Top 100 din 2017Este mai bogat și mai puțin mentă decât de obicei, dar îmi place bogăția în acest vintage, care poate folosi puțin gras; așa că anticipează un vin cu mai mult măr și mai puțină mentă; chestii crocante. Coletul se numește Heel și se află în dreapta Anrecht, de unde provine unul dintre cei mai mari trio de vinuri en-bloc.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista