Brioșe de pâine de porumb cu unt de arțar
Nevoie de o mâncare vegetariană de dimineață? Brioșele cu pâine de porumb cu unt de arțar ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 181 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 34 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de zahăr, zară, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării sudice. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Brioșe de pâine de porumb cu unt de arțar, Brioșe De Pâine De Porumb Cu Unt De Arțar, și Brioșe Cu Pâine De Porumb Cu Dovleac Și Unt De Scorțișoară Cu Miere-Arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind mixerul electric, bateți untul într-un castron mediu până când este cremos. Bateți treptat în sirop de arțar până se omogenizează bine și se omogenizează. Faceți înainte se poate face cu 1 săptămână înainte. Acoperiți și refrigerați.
Preîncălziți cuptorul la 375 F. Unt 12 cupe obișnuite (1/3 cană) pentru brioșe. Cerneti faina de porumb, faina, zaharul, praful de copt si sarea intr-un bol mediu.
Bateți zeama și oul într-un alt castron mediu; bateți în unt topit.
Adăugați amestecul de zară la ingredientele uscate; se amestecă doar până se încorporează (nu se amestecă prea mult). Împărțiți aluatul în mod egal între cupele de briose pregătite.
Coaceți brioșele până când testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 15 minute (brioșele vor fi palide). Se răcește pe raft 10 minute.
Se servește cu unt de arțar.