Brioșe De Porumb Umplute Cu Cârnați
Brioșele de porumb umplute cu cârnați ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 318 calorii. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă $1.56 pe portie. 191 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, zahăr, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este spectaculos. Încercați Brioșe de porumb cu cârnați și afine, Mini Ardei Umpluți Cu Cârnați Și Porumb, și Cârnați De Pui Chile Verzi Prăjiți Și Ardei Poblano Umpluți Cu Porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți la 425 F.
Îndepărtați carcasele din cârnați dacă este necesar și rotiți cârnații în 12 bile de dimensiuni uniforme. Preîncălziți o tigaie la foc mediu și gătiți bile de cârnați până nu mai roz în centru, aproximativ 8 minute.
Scoateți din tigaie și rezervați.
Ungeți o formă de brioșă de 12 cu unt. Într-un castron mare combinați făina de porumb, făina, zahărul, praful de copt și sarea și bateți până când toate ingredientele sunt complet încorporate. Într-un castron separat, amestecați împreună uleiul vegetal, oul și laptele, apoi turnați peste ingredientele uscate și amestecați până când nu mai există bulgări, adăugând pătrunjel opțional, dacă doriți.
Împărțiți jumătate din aluat între cutii de briose, așezați o bucată de cârnați deasupra, apoi acoperiți cu aluatul rămas.
Se introduce la cuptor și se coace până când brioșele sunt umflate și încep să se rumenească—aproximativ 18 minute.
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei.