Brioșe de porumb cu șuncă și Elvețiană

Brioșe de porumb cu șuncă și Elvețiană
Brioșele de porumb cu șuncă și Elvețiană necesită aproximativ 52 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 623 calorii, 25g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână unt, șuncă, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 86%, ceea ce este uimitor. Rețete similare sunt Pizza la grătar cu pesto de rucola, porumb și șuncă (VIDEO), Briose Cu Brânză Elvețiană, și Briose Elvețiene Cu Cârnați.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Șuncă brună în 1 lingură. unt topit într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Încălziți o tigaie cu brioșă de 12 căni la cuptor 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
4
Combinați amestecul de făină de porumb și zahărul într-un bol mediu; faceți o fântână în centrul amestecului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Făină De PorumbAmestec De Făină De Porumb
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se amestecă împreună Zara, oul și muștarul Dijon; se adaugă la amestecul de făină de porumb, amestecând doar până când ingredientele uscate sunt umezite. Se amestecă restul de 3 linguri. unt topit, brânză și șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Cum Ar Fi M&M'sCum Ar Fi M&M's
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
6
Scoateți tava din cuptor și acoperiți cu spray de gătit. Lingura aluat în tigaie brioșă fierbinte, de umplere aproape complet plin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
7
Coaceți la 425 timp de 15 până la 20 de minute sau până la auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
8
Scoateți din tigaie într-un suport de sârmă și lăsați să se răcească 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, Sparkling Wine și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Bully Hill Vineyards Dry Riesling cu un rating de 5 stele din 5 pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Viile Bully Hill Dry Riesling
Viile Bully Hill Dry Riesling
DificultateGreu
Gata În52 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista