Brioșe De Porumb Cu Zmeură Fără Gluten

Brioșe De Porumb Cu Zmeură Fără Gluten
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 120 calorii. Această rețetă fără gluten și vegană servește 12 și costă 40 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Dacă aveți opțional: zahăr, sare, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Brioșe Cu Ciocolată Cu Zmeură Fără Gluten, Fără Lactate, Brioșe cu zmeură de lămâie fără Gluten, și Brioșe Cu Zmeură Și Ghimbir Fără Gluten.

Instrucțiuni

1
Combinați ingredientele uscate într-un bol mare de amestecare.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
2
Bateți împreună ingredientele umede într-un castron mai mic.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați umedul la uscat și amestecați până se amestecă. Amestecați ușor zmeura. Împărțiți aluatul în mod egal între cupele de briose. Dacă doriți, presărați blaturile cu 1 lingură de zahăr brut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
Zahăr BrutZahăr Brut
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
4
Coaceți aproximativ 25 de minute sau până când o scobitoare introdusă în mijlocul uneia iese curată. Se lasă să se răcească în tigaie timp de 10 minute înainte de a scoate brioșele.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Se servește cald.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Gunderloch Estate Riesling Dry cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Gunderloch Estate Riesling Uscat
Gunderloch Estate Riesling Uscat
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții12
Scor De Sănătate8
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista