Brioșe de porumb cu slănină confiată
Brioșele de porumb cu slănină confiată ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă face 16 porții cu 344 calorii, 6g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 183 de fani. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, făină de porumb, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Brioșe De Porumb Cu Pere Și Ghimbir Confiat, Salsa De Porumb Cu Bacon Confiat, și Brulee de porumb cu slănină picantă confiată și Sorbet de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați raftul cuptorului la 8 până la 10 inci sub elementul broiler și preîncălziți broilerul la mare.
Așezați fâșiile de slănină într-un singur strat pe o grătar așezată într-o foaie de copt căptușită cu folie. Presărați uniform slănina cu 1/4 cană de zahăr brun. Se fierbe până când zahărul clocotește, aproximativ 4 minute.
Scoateți slănina din cuptor și răsturnați-o folosind o pereche de clești, puneți slănina înapoi în cuptor până când este crocantă, cu 3 până la 5 minute mai mult.
Scoateți slănina și lăsați să se scurgă pe prosoape de hârtie, cu zahăr în sus.
Opriți broilerul, reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți la 375 F. căptușiți o formă de brioșă cu căptușeli de brioșă sau ungeți cu spray de gătit sau unt.
Bateți împreună făina, zahărul, restul de 1/2 cană de zahăr brun, făina de porumb, praful de copt, un vârf mare de sare și un vârf de piper negru. Într-un castron separat, amestecați untul topit, uleiul vegetal, ouăle și laptele.
Se amestecă ingredientele umede în ingrediente uscate, apoi se împarte aluatul între căni de briose.
Coaceți brioșele până se rumenesc deasupra, aproximativ 20 de minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească, între timp împărțiți 6 fâșii de slănină în jumătate.
Tăiați o gaură mică în partea de sus a fiecărei brioșe și glisați o jumătate de bucată de slănină în fiecare brioșă.