Brioșe de porumb cu ceapă verde în ghivece de flori

Brioșe de porumb cu ceapă verde în ghivece de flori
Brioșele de porumb cu ceapă verde în ghivece ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. O porție conține 227 calorii, 6g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 38 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, bicarbonat de sodiu, iaurt fără grăsimi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 26%. Încercați Briose De Porumb Cu Ceapă Brânză, Briose de Cheddar și ceapă verde, și Bacon, ceapă și brioșe de porumb Cheddar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Spălați vasele cu apă și săpun și uscați bine. Vase de linie cu pergament de gătit: împingeți ușor centrul unui pătrat în fiecare oală; îndoiți marginile pergamentului spre exterior ușor peste marginile vaselor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Într-un castron mic, amestecați făina, făina de porumb, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină De PorumbFăină De Porumb
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Într-un alt castron, bateți ouăle și zahărul până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați amestecul de făină, iaurtul, ceapa și untul topit; amestecați doar până când aluatul este umezit uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CeapăCeapă
IaurtIaurt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
5
Se amestecă în mod egal în vase căptușite, umplând vase aproape până la vârf.
6
Se presară cu semințe de chimen. Așezați vasele ușor în afară într-o tigaie de 9 pe 13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
7
Coaceți brioșele într-un cuptor de convecție obișnuit 400 sau 375 până când blaturile sunt ușor rumenite și centrele sunt ferme la atingere, 18 până la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Lăsați brioșele să se răcească în ghivece 5 până la 10 minute.
9
Serviți vase calde sau inversate pentru a îndepărta brioșele și așezați-le pe părțile laterale pe rafturi pentru a se răci.
10
Serviți brioșele în garnituri de pergament.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant, și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Beciurile de stepă Dry Riesling cu un rating de 4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Pivnițe De Stepă Riesling Uscat
Pivnițe De Stepă Riesling Uscat
Aromele de măr verde, tei, pere și cremă de vanilie duc la o senzație delicată de gură cu note minerale, măr, coajă de lămâie și aciditate crocantă.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista