Brioșe De Porumb Cu Afine Fără Gluten
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 223 calorii. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ouă, făină de orez, lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Brioșe De Porumb Cu Afine Fără Gluten, Brioșe De Porumb Cu Lapte De Afine {Fără Zahăr Adăugat, Fără Gluten}, și Brioșe Cu Fulgi De Ovăz Fără Gluten, Fără Lactate, Cu Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați raftul în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți-l la 400 de bucăți de unt F. Unt și praf ușor cu făină de tapioca, eliminând excesul.
Într-un castron mare, amestecați făina de tapioca, făina de porumb, făina de orez, amidonul de porumb, zahărul, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Într-un castron mediu, amestecați untul, laptele, siropul de arțar și ouăle.
Folosind lingura de lemn, amestecați ingredientele umede în ingrediente uscate până când sunt complet combinate. Îndoiți ușor în afine.
Împărțiți aluatul între căni de briose, umplând fiecare cană cu 3/4.
Coaceți până când blaturile sunt bombate și Simțiți-vă elastic la atingere, iar scobitoarea introdusă în centru iese curată, aproximativ 15 minute.
Se lasă să se răcească în tigaie 5 minute, apoi se întoarce pe grătar.