Brioșe de porumb cu afine cu unt de vanilie

Brioșe de porumb cu afine cu unt de vanilie
Brioșele de porumb cu afine cu unt de vanilie ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă servește 24 și costă 68 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 142 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați afine, ou, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Brioșe de porumb cu afine cu glazură de vanilie, Brioșe De Vanilie Cu Afine, și Brioșe De Afine Cu Vanilie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de gradef.
1
Combinați făină de porumb, făină, praf de copt șisărîntr-un bol de amestecare. Într-un castron separat, combinațilapte de unt, lapte, bicarbonat de sodiu,ou și vanilie. Încorporați încet amestecul de zară în ingredientele uscate și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Lapte BătutLapte Bătut
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
2
Se adaugăse topește scurtarea, amestecând constant. Amestecați afinele uscate (puteți folosi puțin mai mult sau puțin mai puțin dacă doriți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
ScurtareaScurtarea
3
Se toarnă într-o tigaie mini-brioșă unsă, încercând să se asigure căafinele rămân distribuite uniform.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava Pentru BrioșeTava Pentru Brioșe
4
Coaceți până se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Combinați untul înmuiat, zahărul șicaviarul din fasolea de vanilie. Se amestecă până se combină complet șiapoi se întinde într-un ramekin și se servește cu brioșele calde. (Untul poate fi făcut din timp și depozitat în frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
UntUnt
CaviarCaviar
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care îl puteți încerca este Weingut Willi Schaefer Graacher Domprobst Riesling Spatlese numărul 5. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 69 de dolari.
Weingut Willi Schaefer Graacher Domprobst Riesling Spatlese Numărul 5
Weingut Willi Schaefer Graacher Domprobst Riesling Spatlese Numărul 5
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista