Brioșe De Porumb
Briose de porumb este un vegetarian pâine. O porție conține 207 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 33 de persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, untul, oul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un nu atât de super scor spoonacular de 24%. Încercați Brioșe De Porumb Cu Porumb Proaspăt, Cremă De Porumb Brioșe De Porumb, și Brioșe De Câine De Porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C). Ungeți 12 căni de brioșă.
Amestecați făina, făina de porumb, zahărul, praful de copt și sarea într-un bol mare.
Adăugați zară, unt și ou; se amestecă bine. Puneți aluatul în cupele de brioșă pregătite.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, 12 până la 15 minute. Se răcește în tigăi cu 10 până la 15 minute înainte de a scoate din tigaie pentru a se răci complet pe un suport de sârmă.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant, și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Pivnițele Forge Classique Riesling cu un rating de 4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Forge Beciuri Classique Riesling]()
Forge Beciuri Classique Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 din 2017 Cel mai important vin al Forge beciuri își propune să dezvăluie adevărata natură a vintage-ului și să exploreze terroirul senecalake-ului de Est. Fermentarea are loc cu drojdii indigene în barriques neutre franceze (65%) și restul în oțel inoxidabil. Cu acest nivel de maturitate, fermentațiile au continuat până la sfârșitul primăverii pentru a termina uscarea oaselor.Gutui, lămâie, fenicul și ardeziemingle cu marțipan și ciocolată albă, susținută de aciditate precisă.