Brioșe De Ovăz Cu Afine
Brioșele de ovăz cu afine necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru 21 de cenți pe porție, veți obține o masă de dimineață care servește 12. O porție conține 168 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime. 173 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, bicarbonat de sodiu, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 37%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ afine bananan ovăz baruri, Afine Zucchini Ovăz Baruri, și Brioșe de afine Otis Spunkmeyer – ce este mai bun decât brioșele proaspete de afine.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C). Ungeți ușor o tigaie cu brioșă de 12 căni. Într-un castron mic, amestecați ovăzul și sucul de portocale împreună. Pune deoparte.
Într-un castron mediu, amestecați făina, 1/2 cană de zahăr, praful de copt, sarea și bicarbonatul de sodiu. Se amestecă bine uleiul și oul. Se amestecă amestecul de ovăz și se pliază în afine. Puneți aluatul în cupele de brioșă pregătite.
Se amestecă 2 lingurițe de zahăr și scorțișoară într-un castron mic și se presară uniform pe vârfurile brioșelor.
Coaceți 18 până la 20 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când un cuțit introdus în centrul unei brioșe iese curat.