Brioșe De Mic Dejun Cu Caise

Brioșe De Mic Dejun Cu Caise
Briose caise mic dejun este un vegetarian rețetă cu 6 porții. Această masă de dimineață are 162 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime per portie. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ouă, extract de migdale, conserve de caise de la smucker și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Este o ieftin rețetă pentru fanii alimentelor din sud. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mic Dejun Caise Crocante, Rulouri De Mic Dejun Cu Caise, și Tort De Mic Dejun Cu Caise pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. Înveliți 6 căni de brioșă cu spray antiaderent.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Combinați făina, îndulcitorul granulat SPLENDA XV, praful de copt și sarea într-un bol mediu de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
îndulcitorîndulcitor
SplendaSplenda
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
3
Bateți împreună oul, uleiul și laptele. Se amestecă în conserve și extract de migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Scorțișoară, OpționalUlei De Scorțișoară, Opțional
ConservăConservă
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
4
Se adaugă amestecul de făină și se amestecă doar până se umezește. Umpleți cupele de brioșă uniform cu aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
5
Coaceți 20 până la 30 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Mișto.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Întindeți blaturile cu un strat subțire de conserve înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care îl puteți încerca este S. A. Prum Wehlener Sonnenuhr Riesling Spatlese. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 44 de dolari.
S. A. Prum Wehlener Sonnenuhr Riesling Spatlese
S. A. Prum Wehlener Sonnenuhr Riesling Spatlese
Culoare aurie. Fructe coapte, piersici și caise, echilibru solid, curat și bun cu notele caracteristice unui Riesling perfect. Structură excelentă cu puțin var și citrice. Note minerale proeminente din ardezia cenușie și situl remarcabil al podgoriei.Perfect pentru a vă bucura ca aperitiv sau în combinație cu brânzeturi albastre sau brânzeturi cremoase precum brânza proaspătă de capră. Un meci excelent pentru terrines, pat și bucătăria asiatică. Un vin pentru un eveniment special, întotdeauna cu un efect de prezentare mare.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista