Brioșe De Curmale
Briose data ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 220 calorii. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Dacă aveți scorțișoară măcinată, scurtare, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Brioșe cu nuci de curmale - aceste brioșe dulci cu bucăți de nuci și curmale sunt perfecte calde din cuptor, Brioșe de ovăz cu curmale, și Briose Cu Curmale De Nuc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți curmalele într-un castron mic și adăugați apă clocotită; lăsați să stea 10 minute (nu se scurge). Între timp, într-un castron mic, bateți scurtarea și zahărul până se sfărâmă, aproximativ 2 minute. Bateți în ou.
Adăugați curmale; bate la viteză mică până se amestecă.
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și scorțișoara; se amestecă în amestecul de curmale cu o lingură de lemn doar până se omogenizează. Se amestecă nucile.
Umpleți căni de brioșe căptușite cu hârtie cu două treimi.
Se coace la 350 de minute pentru 15-20 de minute sau până când o scobitoare iese curată. Se răcește timp de 5 minute înainte de a scoate din tigaie într-o grătar. Brioșele pot fi congelate până la 3 luni.