Brioșe De Afine Fără Grăsimi, Fără Zahăr Și Fără Colesterol!

Brioșe De Afine Fără Grăsimi, Fără Zahăr Și Fără Colesterol!
Nevoie de o garnitură vegetariană? Brioșe De Afine Fără Grăsimi, Fără Zahăr Și Fără Colesterol! ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 67 de cenți pe porție. O porție conține 152 calorii, 4G de proteine, și 0g de grăsime. 49 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de făină, praf de copt, lapte fără grăsimi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării sudice. Acesta este adus la tine de Food.com. cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Pansament Thousand Island (fără Gluten, fără porumb, fără lactate, fără soia, fără nuci, fără gumă și fără zahăr rafinat), Brioșe De Afine Din Grâu Integral Fără Grăsimi, Fără Zahăr, și Cookie-uri fără totul (fără lactate, fără gluten, fără ouă, fără nuci și fără zahăr).

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Forge cells Classique Riesling cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Forge Beciuri Classique Riesling
Forge Beciuri Classique Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 din 2017 Cel mai important vin al Forge beciuri își propune să dezvăluie adevărata natură a vintage-ului și să exploreze terroirul senecalake-ului de Est. Fermentarea are loc cu drojdii indigene în barriques neutre franceze (65%) și restul în oțel inoxidabil. Cu acest nivel de maturitate, fermentațiile au continuat până la sfârșitul primăverii pentru a termina uscarea oaselor.Gutui, lămâie, fenicul și ardeziemingle cu marțipan și ciocolată albă, susținută de aciditate precisă.
DificultateNormal
Gata În27 m.
Porții8
Scor De Sănătate17
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista