Brioșe De Afine Fără Gluten

Brioșele de afine fără gluten ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 243 calorii. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare mexicană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de făină, afine, zahăr de cofetari și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos și vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 9%. Încercați Brioșe Fără Gluten, Fără Lactate, Cu Fulgi De Ovăz Cu Afine, Carrie S. Forbes - Gingerlemongirl.com: Brioșe Proaspete Cu Afine Streusel (Fără Gluten, Fără Cazeină), și Brioșe de afine fără lapte și fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți 12 căni de brioșă.
Se amestecă 1 1/2 cană de zahăr cofetari, făină de migdale, unt, făină, albușuri de ou și gumă de xantan împreună într-un castron până se combină. Amestecul va fi ușor granulat. Puneți aluatul în cupe de brioșă pregătite. Împrăștiați afine pe aluat.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centrul unei brioșe iese curată, aproximativ 25 de minute. Răciți brioșele în tigaie timp de 10 minute înainte de a le transfera pe un suport de sârmă. Praf cu aproximativ 2 linguri de zahăr cofetari.