Brioșele de afine cu topping de firimituri de nucă sunt un vegetarian rețetă cu 12 porții. Această masă de dimineață are 310 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână zahărul cofetarilor, făina, făina și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 20%. Încercați Brioșe de afine cu topping de firimituri de nucă, Brioșe de afine cu topping de firimituri, și Tort de cafea proaspătă cu fructe de pădure cu topping de firimituri de nucă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Ungeți ușor cupele și partea superioară a unei tigaie antiaderentă cu 12 căni.
Echipamente pe care le vei folosi
450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's
3
Faceți toppingul de firimituri: într-o farfurie de plăcintă, prăjiți nucile timp de 5 minute, sau până se rumenesc și parfumate; rece. Într-un castron mare, amestecați făina cu zaharurile granulate și maro deschis, praful de copt și sarea. Se amestecă untul, apoi se adaugă nucile și se ciupește amestecul de topping în aglomerări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 2 Lingurițe De Unt Rece, împărțite
Bețișoare Scurte De Scorțișoară
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Faceți brioșele: într-un castron mediu, amestecați făina cu 1/2 cană de zahăr, praf de copt, bicarbonat de sodiu și sare. Într-un alt castron, amestecați iaurtul cu oul și untul; se amestecă ingredientele uscate. Aruncați afinele cu restul de 1 1/2 linguri de zahăr și pliați în aluatul de briose.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Lingurițe Fulgi De Pătrunjel Uscat, împărțiți
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Puneți aluatul în cupele de briose și acoperiți cu toppingul de pesmet. Apăsați ușor toppingul pe brioșe, astfel încât să adere.
Echipamente pe care le vei folosi
Jumătăți De Biscuiți Graham
6
Coaceți timp de 20 de minute, sau până când brioșele sunt aurii și o scobitoare introdusă în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Zahăr Galben și Stropi Asortați
7
Lăsați brioșele să se răcească în tigaie timp de 5 minute, apoi transferați-le într-un suport setat peste o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Roșii Feliate, Opțional
8
Faceți glazura: într-un castron mediu, amestecați zahărul cofetarilor cu apa până se omogenizează și abia curge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită
Dressing Japonez De Susan Preparat
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Stropiți glazura peste brioșele calde și lăsați-o să se stabilească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
10
Serviți brioșele calde sau la temperatura camerei.