Brioșe de afine cu topping de firimituri de nucă

Brioșe de afine cu topping de firimituri de nucă
Brioșele de afine cu topping de firimituri de nucă sunt un vegetarian rețetă cu 12 porții. Această masă de dimineață are 310 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână zahărul cofetarilor, făina, făina și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 20%. Încercați Brioșe de afine cu topping de firimituri de nucă, Brioșe de afine cu topping de firimituri, și Tort de cafea proaspătă cu fructe de pădure cu topping de firimituri de nucă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Ungeți ușor cupele și partea superioară a unei tigaie antiaderentă cu 12 căni.
Echipamente pe care le vei folosi
450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's
3
Faceți toppingul de firimituri: într-o farfurie de plăcintă, prăjiți nucile timp de 5 minute, sau până se rumenesc și parfumate; rece. Într-un castron mare, amestecați făina cu zaharurile granulate și maro deschis, praful de copt și sarea. Se amestecă untul, apoi se adaugă nucile și se ciupește amestecul de topping în aglomerări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Faceți brioșele: într-un castron mediu, amestecați făina cu 1/2 cană de zahăr, praf de copt, bicarbonat de sodiu și sare. Într-un alt castron, amestecați iaurtul cu oul și untul; se amestecă ingredientele uscate. Aruncați afinele cu restul de 1 1/2 linguri de zahăr și pliați în aluatul de briose.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr PortocaliuStropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Puneți aluatul în cupele de briose și acoperiți cu toppingul de pesmet. Apăsați ușor toppingul pe brioșe, astfel încât să adere.
Echipamente pe care le vei folosi
Jumătăți De Biscuiți GrahamJumătăți De Biscuiți Graham
6
Coaceți timp de 20 de minute, sau până când brioșele sunt aurii și o scobitoare introdusă în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
7
Lăsați brioșele să se răcească în tigaie timp de 5 minute, apoi transferați-le într-un suport setat peste o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Faceți glazura: într-un castron mediu, amestecați zahărul cofetarilor cu apa până se omogenizează și abia curge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
9
Stropiți glazura peste brioșele calde și lăsați-o să se stabilească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
10
Serviți brioșele calde sau la temperatura camerei.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista