Brioșe de afine cu topping de firimituri de nucă

Brioșe de afine cu topping de firimituri de nucă
Brioșele de afine cu topping de firimituri de nucă sunt un vegetarian rețetă cu 12 porții. Această masă de dimineață are 310 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână zahărul cofetarilor, făina, făina și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 20%. Încercați Brioșe de afine cu topping de firimituri de nucă, Brioșe de afine cu topping de firimituri, și Tort de cafea proaspătă cu fructe de pădure cu topping de firimituri de nucă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Ungeți ușor cupele și partea superioară a unei tigaie antiaderentă cu 12 căni.
Echipamente pe care le vei folosi
Gătit MămăligăGătit Mămăligă
3
Faceți toppingul de firimituri: într-o farfurie de plăcintă, prăjiți nucile timp de 5 minute, sau până se rumenesc și parfumate; rece. Într-un castron mare, amestecați făina cu zaharurile granulate și maro deschis, praful de copt și sarea. Se amestecă untul, apoi se adaugă nucile și se ciupește amestecul de topping în aglomerări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Faceți brioșele: într-un castron mediu, amestecați făina cu 1/2 cană de zahăr, praf de copt, bicarbonat de sodiu și sare. Într-un alt castron, amestecați iaurtul cu oul și untul; se amestecă ingredientele uscate. Aruncați afinele cu restul de 1 1/2 linguri de zahăr și pliați în aluatul de briose.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Puneți aluatul în cupele de briose și acoperiți cu toppingul de pesmet. Apăsați ușor toppingul pe brioșe, astfel încât să adere.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
6
Coaceți timp de 20 de minute, sau până când brioșele sunt aurii și o scobitoare introdusă în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Lăsați brioșele să se răcească în tigaie timp de 5 minute, apoi transferați-le într-un suport setat peste o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Faceți glazura: într-un castron mediu, amestecați zahărul cofetarilor cu apa până se omogenizează și abia curge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Stropiți glazura peste brioșele calde și lăsați-o să se stabilească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
10
Serviți brioșele calde sau la temperatura camerei.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista