Brioșe de afine cu glazură de mure de lămâie

Brioșe de afine cu glazură de mure de lămâie
Nevoie de o masă de dimineață fără gluten și vegană? Brioșele de afine cu glazură de mure de lămâie ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 6. Pentru $3.94 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 450 calorii, 14g de proteine, și 34G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați semințele din 1 boabe de vanilie, sare de mare, afine și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Brioșe De Lămâie Cu Afine Sălbatice Cu Glazură De Lămâie, Brioșe de mure cu glazură de unt de Lime-nucă de cocos, și Gogoși de tort de mure cu glazură de lămâie.

Instrucțiuni

1
Pentru a face brioșele, amestecați făina de migdale, făina de in și sarea într-un bol de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De MigdaleFăină De Migdale
Semințe De In MăcinateSemințe De In Măcinate
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
2
Adăugați siropul de agave, vanilia și uleiul de cocos și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
0,5 Lingurita Sare0,5 Lingurita Sare
Ulei De CocosUlei De Cocos
VanilieVanilie
3
Adăugați apa și amestecați la o consistență de aluat. Îndoiți afinele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
ApăApă
4
Așezați 6 căptușeli pentru cupcake într-o tigaie pentru brioșe și lingurați aproximativ 1/2 cană de aluat în fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
Tava Pentru BrioșeTava Pentru Brioșe
5
Așezați tigaia în deshidratator și deshidratați la 104 km F timp de 4 până la 6 ore, până când aluatul este uscat și la consistența dorită.
Echipamente pe care le vei folosi
DehydratorDehydrator
TigaieTigaie
6
Pentru a face glazura, combinați caju, suc de mure, suc de lămâie, sirop de agave și apă în blenderul Personal cu recipientul cu 1 cană și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De MureSuc De Mure
0,5 Lingurita Sare0,5 Lingurita Sare
Suc De LămâieSuc De Lămâie
CajuCaju
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Pentru a servi, înghețați fiecare brioșă cu glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
8
Se va păstra câteva zile la frigider. Poate fi înghețat timp de câteva săptămâni și dezghețat. Briose calde în deshidratator la 104 km F timp de o oră sau două înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
DehydratorDehydrator
9
Din deserturile alimentare crude ale lui Ani: 85 de dulciuri și delicii ușoare, delicioase de Ani Phyo. Copyright 2009 de ani Phyo. Fotografii alimentare Copyright 2009 de Seth Beck. Folosit cu permisiunea Da Capo Press.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BomboaneBomboane
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista