Brioșe de afine cu glazură de mure de lămâie
Nevoie de o masă de dimineață fără gluten și vegană? Brioșele de afine cu glazură de mure de lămâie ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 6. Pentru $3.94 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 450 calorii, 14g de proteine, și 34G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați semințele din 1 boabe de vanilie, sare de mare, afine și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Brioșe De Lămâie Cu Afine Sălbatice Cu Glazură De Lămâie, Brioșe de mure cu glazură de unt de Lime-nucă de cocos, și Gogoși de tort de mure cu glazură de lămâie.
Instrucțiuni
Pentru a face brioșele, amestecați făina de migdale, făina de in și sarea într-un bol de amestecare.
Adăugați siropul de agave, vanilia și uleiul de cocos și amestecați bine.
Adăugați apa și amestecați la o consistență de aluat. Îndoiți afinele.
Așezați 6 căptușeli pentru cupcake într-o tigaie pentru brioșe și lingurați aproximativ 1/2 cană de aluat în fiecare.
Așezați tigaia în deshidratator și deshidratați la 104 km F timp de 4 până la 6 ore, până când aluatul este uscat și la consistența dorită.
Pentru a face glazura, combinați caju, suc de mure, suc de lămâie, sirop de agave și apă în blenderul Personal cu recipientul cu 1 cană și amestecați până se omogenizează.
Pentru a servi, înghețați fiecare brioșă cu glazura.
Se va păstra câteva zile la frigider. Poate fi înghețat timp de câteva săptămâni și dezghețat. Briose calde în deshidratator la 104 km F timp de o oră sau două înainte de servire.
Din deserturile alimentare crude ale lui Ani: 85 de dulciuri și delicii ușoare, delicioase de Ani Phyo. Copyright 2009 de ani Phyo. Fotografii alimentare Copyright 2009 de Seth Beck. Folosit cu permisiunea Da Capo Press.