Brioșe cu ulei de măsline
Dacă aveți aproximativ 50 de minute de petrecut în bucătărie, brioșele cu ulei de măsline ar putea fi o rețetă super lacto ovo vegetariană de încercat. O porție conține 244 de calorii, 5 g de proteine și 7 g de grăsimi. Pentru 49 de cenți per porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Funcționează bine ca un mic dejun la preț foarte rezonabil. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați zahăr pudră, sare, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 34%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Biscuit ANZAC cu ulei de măsline, cu ulei de măsline Cobram Estate, brioșe cu ulei de măsline și brioșe cu struguri și ulei de măsline.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Puneți căptușeală de hârtie într-o tavă de brioșe cu 12 căni.
Amestecați făina, praful de copt și sarea într-un castron mediu pentru a omogeniza. Folosind un mixer electric, bateți zahărul, ouăle și coaja într-un castron mare până devin palide și pufoase, aproximativ 3 minute. Bateți oțetul și laptele. Se bate treptat uleiul.
Adăugați amestecul de făină și amestecați până se omogenizează. Zdrobiți migdalele cu mâinile pe măsură ce le adăugați în aluat și amestecați până se amestecă. Umpleți forma pentru brioșe aproape până la partea de sus a căptușelilor de hârtie.
Coaceți până devine auriu deasupra și un tester introdus în centrul prăjiturii iese cu firimituri umede atașate, aproximativ 20 până la 25 de minute.
Transferați pe un grătar și răciți timp de 10 minute.
Scoateți brioșele pe un platou și lăsați să se răcească încă 5 minute. Cerneți zahărul pudră peste brioșe și serviți.