Brioșe Cu Tărâțe De Iaurt
Briose iaurt-tărâțe este un vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă face 12 porții cu 162 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sare, albușuri de ou, zmeură și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Briose Cu Tărâțe De Iaurt, Briose Cu Tărâțe De Iaurt Cu Banane, și Briose Cu Tărâțe De Scorțișoară De Mere / Aluat De Brioșe Super Bran pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 12 căni de brioșă de dimensiuni obișnuite sau ungeți fundul fiecărei căni de brioșă cu scurtare.
Așezați cerealele într-o pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor; sigilați punga și zdrobiți cu sucitorul sau ciocanul de carne (sau zdrobiți în robotul de bucătărie).
Într-un castron mediu, amestecați albușurile de ou, uleiul și iaurtul.
Adăugați cereale, făină, zahăr brun, bicarbonat de sodiu și sare; amestecați doar până când ingredientele uscate sunt umezite. Amestecați ușor fructele de pădure. Împărțiți aluatul uniform între căni de briose, umplând fiecare 3/4 plin.
Coaceți 18 până la 20 de minute sau până se rumenesc. Scoateți imediat din tigaie.