Brioșe cu tort de morcovi cu glazură de scorțișoară
Brioșele cu tort de morcovi cu glazură de scorțișoară sunt un vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă face 24 de porții cu 187 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână zahărul cofetarilor, extractul de vanillan, uleiul vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Paște eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Brioșe Cu Tort De Morcovi Cu Glazură De Scorțișoară, Tort de morcovi Poke tort cu glazură de scorțișoară caramel sărat, și Tort Bundt de morcovi fără gluten cu Craisine și glazură de scorțișoară.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți ușor 2 tigăi de briose sau folosiți căptușeli de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Într-un castron mare, amestecați făina, praful de copt, 2 lingurițe de scorțișoară, 1/4 linguriță de nucșoară, ienibahar și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Ienibahar
Scorțișoară
Nucșoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se amestecă zahărul brun, zahărul alb și nuca de cocos. Într-un castron separat, combinați ouăle, uleiul, 1/2 cană de zară, morcovii, ananasul și vanilia. Faceți o fântână în mijlocul amestecului de făină și adăugați amestecul de ou/zară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Zahăr Granulat
Lapte Bătut
Ananas
Morcov
Nucă De Cocos
Vanilie
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Se amestecă până când aluatul este umezit. Umpleți cupele de briose 3/4 pline.
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 până la 25 de minute sau până când vârfurile revin când sunt ușor bătute. Se lasă să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Într-un castron mic, combinați zahărul cofetarilor, 1 linguriță de scorțișoară și 2 până la 3 linguri de zară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Lapte Bătut
Scorțișoară
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Se amestecă până se omogenizează, apoi se dă la frigider până se îngroașă.