Brioșe cu tort de morcovi cu glazură de scorțișoară

Brioșe cu tort de morcovi cu glazură de scorțișoară
Brioșele cu tort de morcovi cu glazură de scorțișoară sunt un vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă face 24 de porții cu 187 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână zahărul cofetarilor, extractul de vanillan, uleiul vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Paște eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Brioșe Cu Tort De Morcovi Cu Glazură De Scorțișoară, Tort de morcovi Poke tort cu glazură de scorțișoară caramel sărat, și Tort Bundt de morcovi fără gluten cu Craisine și glazură de scorțișoară.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți ușor 2 tigăi de briose sau folosiți căptușeli de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, amestecați făina, praful de copt, 2 lingurițe de scorțișoară, 1/4 linguriță de nucșoară, ienibahar și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
IenibaharIenibahar
ScorțișoarăScorțișoară
NucșoarăNucșoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se amestecă zahărul brun, zahărul alb și nuca de cocos. Într-un castron separat, combinați ouăle, uleiul, 1/2 cană de zară, morcovii, ananasul și vanilia. Faceți o fântână în mijlocul amestecului de făină și adăugați amestecul de ou/zară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Lapte BătutLapte Bătut
AnanasAnanas
MorcovMorcov
Nucă De CocosNucă De Cocos
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se amestecă până când aluatul este umezit. Umpleți cupele de briose 3/4 pline.
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 până la 25 de minute sau până când vârfurile revin când sunt ușor bătute. Se lasă să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Într-un castron mic, combinați zahărul cofetarilor, 1 linguriță de scorțișoară și 2 până la 3 linguri de zară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Lapte BătutLapte Bătut
ScorțișoarăScorțișoară
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Se amestecă până se omogenizează, apoi se dă la frigider până se îngroașă.
8
Stropiți peste brioșele răcite.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții24
Scor De Sănătate2
Revista