Brioșe cu smântână și ierburi
Smântână și brioșe cu ierburi ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 175 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 28 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați maghiran, ouă, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Pâine Cu Ierburi Cu Smântână, Sos De Smântână-Ierburi, și Chiftele de afine cu smântână Dip de ierburi.
Instrucțiuni
Poziționați suportul în centrul cuptorului și preîncălziți-l la 350 F. Unt 12 cupe de brioșă de dimensiuni standard (volum de 1/3 cană) sau cupe de linie cu hârtii de brioșă.
Bateți primele 4 ingrediente într-un castron mare pentru a se amesteca bine.
Bateți zeama, ouăle, smântâna și uleiul într-un castron mediu pentru a se amesteca; amestecați ierburile și coaja de lămâie. Se amestecă amestecul de zară în amestecul de făină. Împărțiți aluatul între cupele pregătite.
Ungeți ușor blaturile cu unt topit.
Coaceți brioșele 20 de minute.
Ungeți blaturile cu unt. Continuați să coaceți până când auriu deasupra și testerul introdus în centru iese curat, cu aproximativ 15 minute mai mult. Întoarceți brioșele pe raft.
Se servește cald sau la temperatura camerei.