Brioșele cu semințe de mac ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 230 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de extract de migdale, praf de copt, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Brioșe cu semințe de mac de migdale Otis Spunkmeyer – faceți brioșe delicioase acasă, Bare de Granola din semințe de mac de migdale masticabile (și variația semințelor de mac de lămâie), și Brioșe Cu Semințe De Mac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți împreună ouăle, 2 1/2 căni de zahăr alb și ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal
Zahăr Granulat
Ouă
2
Adăugați lapte, sare, praf de copt, semințe de mac, vanilie, aromă de migdale și făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Semințe De Mac
Vanilie
Migdale
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Sare
3
Se amestecă bine.
4
Coaceți în căni de brioșe căptușite cu hârtie (umplute 3/4 pline sau 3 tigăi mici unse) la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 15-20 de minute pentru brioșe și 50-60 de minute pentru pâini. Blaturile trebuie rumenite și o scobitoare introdusă în centru trebuie să iasă curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
Pâine Pan
Scobitori
Cuptor
5
Îndepărtați brioșele cât mai curând posibil, în timp ce sunt încă calde/fierbinți și scufundați blaturile în glazură. Întoarceți partea dreaptă în sus și răciți pe un suport pentru prăjituri. Cu pâini doar turnați glazura uniform peste cele trei pâini în timp ce sunteți încă în tigăi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Dressing Japonez De Susan Preparat
6
Lăsați să se răcească la o temperatură caldă. și scoateți din tigăi. Da, este puțin dezordonat, dar este foarte bun.
7
Pentru a face glazură: într-o cratiță la foc mic, combinați 3/4 cană zahăr, suc de portocale, 1/2 linguriță vanilie, 1/2 linguriță aromă de migdale și 2 lingurițe unt topit. Se încălzește în tigaie până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale
Vanilie
Migdale
Unt
Dressing Japonez De Susan Preparat
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Tigaie
8
Se toarnă peste tigăi sau blaturi de brioșe dunk în glazură când se răcește la temperatura camerei. (Omiteți glazura cu totul dacă nu vă place mizeria.)