Brioșe Cu Pere De Ghimbir

Brioșe Cu Pere De Ghimbir
Ginger Pear Briose este un vegetarian rețetă cu 12 porții. Această masă de dimineață are 164 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime per portie. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 28 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Dacă aveți la îndemână praf de copt, tărâțe de ovăz, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 34%. Încercați Brioșe cu pere și ghimbir, Brioșe cu pere și ghimbir, și Brioșe cu pere și ghimbir pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C). Pulverizați ușor 12 căni de brioșă cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
CuptorCuptor
2
Amestecați făina, ovăzul, zahărul brun, praful de copt, 1/4 linguriță ghimbir măcinat și sare împreună într-un bol; formați un puț în centrul amestecului de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Praf De GhimbirPraf De Ghimbir
Zahăr BrunZahăr Brun
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OvăzOvăz
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Bateți laptele, uleiul și oul împreună într-un castron mic și turnați bine. Se amestecă până când aluatul este doar umezit; pliați în pere și nuci. Umpleți cupele de brioșă pregătite cu aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
LapteLapte
PerePere
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
BatetiBateti
BolBol
4
Amestecați tărâțele de ovăz și restul de 1/2 linguriță de ghimbir măcinat împreună într-un bol mic; presărați peste bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De GhimbirPraf De Ghimbir
Tărâțe De OvăzTărâțe De Ovăz
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centrul unei brioșe iese curată și blaturile sunt maro, 18 până la 20 de minute. Se răcește în tigaie timp de 5 minute înainte de a scoate din cupele de brioșă.
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
TigaieTigaie
6
Serviți cald.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista