Brioșe cu ouă
Nestled Egg Muffins ar putea fi doar rețeta lacto ovo vegetariană pe care ați căutat-o. Această rețetă face 18 porții cu 217 calorii, 9 g de proteine și 8 g de grăsimi fiecare. Pentru 44 de cenți per porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca aperitiv. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți sare, lapte, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor slinguritic de 32%, ceea ce nu este atât de excelent. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Brioșe cu ouă, Brioșe cu ouă și Brioșe cu ouă.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați făina, ovăzul, zahărul, praful de copt și sarea; pus deoparte.
Combinați ouăle, stafidele de lapte și uleiul; amesteca bine. Se amestecă ingredientele uscate până când se umezesc. Umpleți pe jumătate 18 pahare pentru brioșe unse sau tapetate cu hârtie.
Așezați un ou întreg (cu coajă) deasupra fiecărei brioșe.
Se coace la 400° timp de 18-20 de minute.
Tăiați un ou deschis pentru a testa gradul de fierbere dorit.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Bollinger Brut Special Cuvee cu un rating de 4,2 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
![Bollinger Brut Special Cuvee]()
Bollinger Brut Special Cuvee
O culoare aurie, distinctivă a soiurilor de struguri negri. Bule foarte fine. La nas, are o complexitate aromatica frumoasa, fructe coapte si arome condimentate, cu note de mere prajite, compot de mere si piersici. În gust, există o combinație subtilă de structură, lungime și vivacitate. Bulele sunt ca catifea. Arome de pere, brioșă și arome picante, note de nucă proaspătă. Se potrivesc cu toate peștele, în special sushi și sashimi, crustacee precum creveți, creveți, raci și homar la grătar, carne de pasăre și carne albă, caju, parmezan sau prosciutto.