Brioșe Cu Mere Și Fulgi De Ovăz

Brioșe Cu Mere Și Fulgi De Ovăz
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați brioșele cu mere și fulgi de ovăz. Această rețetă vegetariană servește 25 și costă 15 cenți pe porție. O porție conține 92 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sosul de mere, oul, merele Granny smith și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Brioșe Cu Mere De Ovăz, Brioșe Cu Mere Și Fulgi De Ovăz, și Brioșe De Ovăz Cu Mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 191°. aliniați o cutie de brioșă de 12 căni cu garnituri de hârtie sau ceață cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Într-un castron mare, amestecați făina, zahărul brun, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea și scorțișoara. Se amestecă ovăzul. Într-un castron mediu, amestecați iaurtul, sosul de mere, uleiul, oul și vanilia. Se amestecă merele în amestecul de iaurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr PortocaliuStropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Se adaugă amestecul de iaurt în amestecul de făină și se amestecă până se umezește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
4
Împărțiți aluatul între cupele de brioșă.
Echipamente pe care le vei folosi
Jumătăți De Biscuiți GrahamJumătăți De Biscuiți Graham
5
Coaceți până la auriu și o scobitoare introdusă în centrul unei brioșe iese curată, 22 până la 24 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
6
Lăsați să se răcească în tigaie 5 minute, apoi întoarceți brioșele la raft pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Combinați sucul de cidru sau lămâie și zahărul cofetarilor cu o furculiță până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
8
Stropiți peste brioșele răcite și lăsați să stea până se fixează, 15 până la 20 de minute.
DificultateGreu
Gata În25 m.
Porții25
Scor De Sănătate1
Revista