Brioșe Cu Mere De Ovăz

Brioșe Cu Mere De Ovăz
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete sudice, așa că încercați brioșele cu mere de ovăz. Această rețetă servește 12 și costă 17 cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 117 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca o masă de dimineață ieftină. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână sos de mere, făină, bicarbonat de sodiu și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Brioșe De Ovăz Cu Mere, Sos De Mere-Brioșe De Ovăz, și Brioșe Cu Mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți ovăzul într-un castron mic, turnați Zara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
OvăzOvăz
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Lăsați să stea două ore la temperatura camerei.
3
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți 12 căni de briose sau tapetați cu căptușeli de briose din hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
CuptorCuptor
4
Într-un castron mare, amestecați împreună făina integrală de grâu, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și zahărul brun. Se amestecă amestecul de ovăz / zară, mere și ou; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Integrală De GrâuFăină Integrală De Grâu
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Zahăr BrunZahăr Brun
Sos De MereSos De Mere
Lapte BătutLapte Bătut
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se toarnă aluatul în căni de briose pregătite.
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute, până când o scobitoare introdusă în centrul brioșei iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 22 de dolari.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
În ciuda prospețimii sale încă tinerești, arată caracteristica Riesling fructată fină și un indiciu subiacent de mineral din solul de ardezie Devonian albastru/gri.Serviți acest vin răcoritor ușor răcit! Ca aperitiv și, mai ales când este mai matur, în combinație cu fructe de mare sau păsări de curte.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții12
Scor De Sănătate5
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista