Brioșele cu gogoși cu zahăr pudră fără Gluten ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 24 și costă 15 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 161 calorii. 446 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați puterea de coacere, amidonul de porumb, laptele și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Gogoși de dovleac cu glazură de zahăr pudră și găuri de gogoși de zahăr condimentate, Găuri de gogoși de dovleac fără Gluten (alias mini briose), și Brioșe cu gogoși centrate pe ciocolată fără Gluten, o sărbătoare și un cadou.
Instrucțiuni
1
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 buc.F. Ungeți ușor cavitățile unei mini tigaie pentru brioșe cu spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-un castron mediu, amestecați ingredientele uscate.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați ingredientele umede și amestecați pentru a combina. Aluatul va fi subțire.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Umpleți cavitățile de brioșă aproximativ pe jumătate pline.
5
Coaceți timp de 20 până la 25 de minute, până când brioșele se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
În timp ce brioșele se coc, umpleți un vas de copt pătrat de 8 inci cu zahăr pudră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
7
Scoateți brioșele din cuptor și lucrați în loturi, așezați-le direct în zahărul pudră. Rotiți ușor brioșele în zahăr pentru a le acoperi. Aburul din brioșele fierbinți va face ca zahărul să se lipească de brioșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
Suc De Lămâie, Opțional
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Scoateți brioșele din zahăr și atingeți orice exces.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
9
Transferați brioșele într-o grătar pentru a se răci. A se păstra într-un recipient etanș până la 3 zile sau a se congela până la 1 lună.