Brioșe Cu Gogoși Cu Zahăr Pudră Fără Gluten
Brioșele cu gogoși cu zahăr pudră fără Gluten ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 24 și costă 15 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 161 calorii. 446 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați puterea de coacere, amidonul de porumb, laptele și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Gogoși de dovleac cu glazură de zahăr pudră și găuri de gogoși de zahăr condimentate, Găuri de gogoși de dovleac fără Gluten (alias mini briose), și Brioșe cu gogoși centrate pe ciocolată fără Gluten, o sărbătoare și un cadou.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 buc.F. Ungeți ușor cavitățile unei mini tigaie pentru brioșe cu spray de gătit antiaderent.
Într-un castron mediu, amestecați ingredientele uscate.
Adăugați ingredientele umede și amestecați pentru a combina. Aluatul va fi subțire.
Umpleți cavitățile de brioșă aproximativ pe jumătate pline.
Coaceți timp de 20 până la 25 de minute, până când brioșele se rumenesc.
În timp ce brioșele se coc, umpleți un vas de copt pătrat de 8 inci cu zahăr pudră.
Scoateți brioșele din cuptor și lucrați în loturi, așezați-le direct în zahărul pudră. Rotiți ușor brioșele în zahăr pentru a le acoperi. Aburul din brioșele fierbinți va face ca zahărul să se lipească de brioșe.
Scoateți brioșele din zahăr și atingeți orice exces.
Transferați brioșele într-o grătar pentru a se răci. A se păstra într-un recipient etanș până la 3 zile sau a se congela până la 1 lună.