Brioșe Cu Gogoși Cu Dovleac Glazurat

Brioșe Cu Gogoși Cu Dovleac Glazurat
Brioșele cu gogoși de dovleac glazurate ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 361 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână vanilie, unt, unt de unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 14329 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Brioșe Cu Gogoși Glazurate, Brioșe Cu Gogoși Glazurate, și Brioșe Glazurate Cu Gogoși De Afine.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Aliniați 12 căni standard de brioșe cu hârtii de cupcake (sau unt și făină dacă nu folosiți căptușeli).într-un castron mediu, amestecați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea și condimentele. Într-un castron mic, amestecați Zara, vanilia și dovleacul puree.In un castron mare, folosind un mixer electric, bate untul și zahărul brun până devine ușor și pufos. Bateți ouăle, pe rând, răzuind bolul după cum este necesar. Cu mixerul la scăzut, adăugați amestecul de dovleac, apoi amestecul de făină și bateți pentru a combina.Puneți 1/3 cană de aluat în tigaia pregătită, umplând cupele aproape pline și coaceți 25-30 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul unei brioșe iese curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Conserve De DovleacConserve De Dovleac
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
șnur De Pantofi Lemn Dulceșnur De Pantofi Lemn Dulce
(aroma Originala)(aroma Originala)
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(Keebler)(Keebler)
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Brânză Manchego Mărunțită, Câteva PumniBrânză Manchego Mărunțită, Câteva Pumni
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Scoateți tigaia într-un suport de răcire și lăsați brioșele să se răcească timp de aproximativ 10 minute.Între timp, pregătiți glazura punând zahăr pudră într-un castron mediu, bateți încet laptele și vanilia până când nu există bulgări. Continuați să bateți în timp ce adăugați piure de dovleac, condimente și unt topit până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Conserve De DovleacConserve De Dovleac
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Așezați un strat de ceară sau hârtie pergament sub suportul de răcire. Scufundați coroanele de brioșă în glazură, așezați brioșele înapoi pe suportul de răcire și lăsați glazura să se întărească. Scufundați a doua oară, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista