Brioșele cu fulgi de ovăz cu unt sunt a vegetarian masa de dimineață. Această rețetă servește 24 și costă 18 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 150 calorii. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 145 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți ouă, ovăz de gătit rapid, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 28%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Brioșe Cu Fulgi De Ovăz Cu Lapte, Brioșe Cu Fulgi De Ovăz Cu Lapte, și Brioșe Cu Fulgi De Ovăz Cu Lapte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă ovăzul și laptele de unt într-un castron mare; se lasă să se odihnească timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Ovăz
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C). Ungeți 24 de căni de brioșă sau aliniați cu garnituri de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
Cuptor
3
Combinați ouăle, zahărul brun și untul într-un castron mic; se amestecă în amestec de ovăz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Unt
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Se amestecă făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara și sarea într-un alt bol; se amestecă în amestec de ovăz până se umezește. Umpleți cupele de brioșă pregătite aproximativ 3/4 pline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Scorțișoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
Bol
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centrul unei brioșe iese curată, 15 până la 18 minute. Se răcește în tigăi timp de 10 minute înainte de a se îndepărta pentru a se răci complet pe un suport de sârmă.