Brioșe Cu Fructe De Pădure

Brioșe Cu Fructe De Pădure
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați brioșele cu fructe de pădure. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 97 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Un amestec de frișcă, unt, căpșuni și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Berry Shortcake, Shortcake Cu Fructe De Citrice, și Prăjitura cu fructe de pădure a lui Neely.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare ceașcă de brioșă; pulverizați în interiorul paharelor de hârtie cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
3
Într-un castron mare, amestecați toate ingredientele, cu excepția fructelor de pădure, până când se umezesc. Îndoiți în fructe de pădure. Lingurați aluatul uniform în căni de briose.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De PadureFructe De Padure
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
BolBol
4
Coaceți 15 până la 16 minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 5 minute; scoateți din tigaie în raftul de răcire. Chiar înainte de servire, presărați brioșele cu zahăr pudră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
TigaieTigaie
5
Se servește cald.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista