Brioșe Cu Drojdie De Ghimbir
Brioșele de drojdie de ghimbir sunt o lactate gratuite și vegetariene masa de dimineață. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 24 de porții cu 210 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Un amestec de apă caldă, nuci, scurtare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Brioșe de ciocolată (drojdie) , naan fără drojdie, cum se face naan fără drojdie pe aragaz, și Brioșe De Ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, dizolvați drojdia în apă caldă.
Adăugați 1-1 / 2 căni de făină; bateți până se omogenizează. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald timp de 30 de minute.
Într-un alt castron, scurtarea cremei și zahărul.
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți în melasă până se omogenizează.
Adăugați amestecul de drojdie.
Combinați scorțișoara, sarea, bicarbonatul de sodiu, ghimbirul și făina rămasă; adăugați treptat la amestecul de ouă. Se amestecă nucile.
Umpleți cupele de brioșă unse sau căptușite cu hârtie cu două treimi pline.
Coaceți la 350 de minute timp de 20-25 de minute sau până când o scobitoare iese curată. Se răcește timp de 5 minute înainte de a scoate din tigăi în rafturi de sârmă.