Brioșele de drojdie de ghimbir sunt o lactate gratuite și vegetariene masa de dimineață. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 24 de porții cu 210 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Un amestec de apă caldă, nuci, scurtare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Brioșe de ciocolată (drojdie) , naan fără drojdie, cum se face naan fără drojdie pe aragaz, și Brioșe De Ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, dizolvați drojdia în apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Drojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați 1-1 / 2 căni de făină; bateți până se omogenizează. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
3
Într-un alt castron, scurtarea cremei și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Cremă
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți în melasă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Melasă
Ouă
5
Adăugați amestecul de drojdie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drojdie
6
Combinați scorțișoara, sarea, bicarbonatul de sodiu, ghimbirul și făina rămasă; adăugați treptat la amestecul de ouă. Se amestecă nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Scorțișoară
Ghimbir
Făină Pentru Toate Scopurile
Nuci
Sare
Ouă
7
Umpleți cupele de brioșă unse sau căptușite cu hârtie cu două treimi pline.
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
8
Coaceți la 350 de minute timp de 20-25 de minute sau până când o scobitoare iese curată. Se răcește timp de 5 minute înainte de a scoate din tigăi în rafturi de sârmă.